School of worship Outreach

Attention: Location Change
School of worship Outreach · 09. April 2024
Komende zaterdag komen we bij elkaar voor de Fundamentals "Het Evangelie en de Wedergeboorte" We zullen in de ontmoeting zaal van de Fonteinkerk aan de Burgemeester Aalberslaan 41, 2922 BC Krimpen aan den IJssel samenkomen. Start 12:00 uur. Parkeren kan op het Koekoeksplein (niet op het kerkplein). Wij zullen de geplande Fundamental "Heart of Worship" vervangen met "Het Evangelie en de Wedergeboorte". De Locatie is gewijzigd!
Announcement: No Workshops Spring and Summer 2024
School of worship Outreach · 20. March 2024
We would like to inform you that Workshops on Wednesdays will be postponed for Spring and Summer 2024 due to upcoming projects. However, our Fundamentals Days will continue once a month on Saturdays. You can visit our webpage for updated information. We plan to resume Workshops again in the new season 2024-25.

FOUR New Fundamentals!!
School of worship Outreach · 01. August 2023
In the area of our School of Worship Outreach (SOWO), God has challenged us to step out by adding four new Fundamentals to our teaching series: Law and Works, Law and Grace, Creation and Evolution, and The Trinity.
Workshops Winter / Spring / Summer 2023
School of worship Outreach · 01. February 2023
Together, we are able to offer the following Workshops: Free to Sing A Prophetic Painting Learning to be Godly women Songwriting A & B

New Workshop Leaders
School of worship Outreach · 01. February 2023
We are thankful and happy to be able to welcome our new Workshop Leaders to the Royal Increase Family in 2023: Lara van Wegen, Dailah van Oostrum, Trijnia Coumou, and Elseba Souisa.
Happy New Year 2023!
School of worship Outreach · 05. January 2023
Happy New Year! We bidden veel zegen uit over 2023 voor jullie allemaal. Dat ieder van jullie zal proeven en genieten van de goedheid van de Heer! Met het Royal Increase team hebben we nieuwjaarsavond gevierd met een groep discipelen in de Kingdom Art Centre; met muziek, aanbidding en lofprijs gingen we het nieuwe jaar in. O clap your hands, all ye people! Shout unto God with the voice of triumph! For the Lord Most High is to be feared; He is a great King over all the earth (Psalms 47:1-2)

Wat is Het Evangelie om te delen?
School of worship Outreach · 01. December 2022
Wat is het Evangelie om te delen? We leven in een gebroken wereld, ons hart is afgescheiden van God door onze zonde. Maar er is wel degelijk een God, en Hij is goed! Deze Creator gaf Zijn eigen leven in de kruisdood, werd begraven en stond op uit de dood. Door Zijn lijden en dood maakte Jezus de weg vrij voor elk individu om de volheid van leven terug te ontvangen. Door wedergeboren te worden (bekering van zonde, de waterdoop en het ontvangen van God’s Geest, Handelingen 2:38) wordt onze relati
ACTIVATIE
School of worship Outreach · 21. November 2022
Wij hopen dat de Heilige Geest door The Call te luisteren jullie heeft aangeraakt om alles van jezelf te geven aan Jezus. Misschien ben je nieuwsgierig wat The Call dan precies is? Het zijn de woorden van Jezus die je oproepen tot activatie om het evangelie met mensen te delen. Bijvoorbeeld in Matt 28:18-20, Lukas 10, Handelingen 1:8. Zoek ze nu op en wees bemoedigd!!!

Expositie
School of worship Outreach · 10. July 2022
Wat een feestelijke dag was het gisteren! We hebben een expositie gehouden met kunst en muziek van de studenten van Royal Increase. Het was een geweldige gelegenheid om het seizoen van workshops af te sluiten en fellowship te hebben met elkaar als familie in Christus. Alle eer en glorie aan God!
Workshop Aanbiddingsdans is gestart!
School of worship Outreach · 22. February 2022
Tijdens de module UP - alleentijd met God, leer je hoe je aanbiddinsdans kunt toepassen in je dagelijks leven en intimiteit met God. Tijdens de workshops leer je vanuit Gods woord de schoonheid van dans en hoe je Geestgeleid kunt dansen voor God. Meld je aan als je deel wilt nemen!

Show more